!-- Facebook Pixel Code -->
lesaanbod

Online live lessen

Op een heilzame manier met je drukke agenda, weinig tijd of stressmomenten dealen is zeker mogelijk. Mij hebben Yoga dance en Pilates persoonlijk ontzettend veel gebracht. In moeilijke fases in mijn leven klom ik weer op door juist het beoefenen van Yoga dance, Pilates en Yoga. Ik realiseer me hoe bevoorrecht ik ben. En dat ik dit allemaal kan delen. Mijn kennis, ervaring en een stuk van mijn enthousiasme kunnen het verschil maken. Juist de mensen die dat hard nodig hebben komen niet toe aan het beoefenen van Yoga en Pilates. Niet omdat je niet wil, maar omdat je het te druk hebt, onregelmatige werktijden hebt, een gezin hebt, de kinderen jou en jouw tijd hard nodig hebben, je jouw sociale contacten wil onderhouden en omdat naar de sportschool gaan jou te veel tijd kost en het niet past in jouw vrije tijd.

Allang weet ik dat ik hier iets aan wil doen. Maar hoe? Daarom geef ik vanaf nu, naast de groepslessen en de privé trainingen, online lessen, maar dan anders… op mijn manier…

Yoga dance, Pilates en Yoga lessen die echt voldoen aan de kreet: “Yoga en Pilates is voor iedereen”. Door Yoga dance te volgen ervaar je snel het gevoel van rust en kalmte. Muziek raakt ons gevoel, dans versnelt de productie van gelukshormonen, ademhaling op yoga houdingen bevordert het gevoel van ontspanning en blijdschap.

De online lessen geef ik live, met de mogelijkheid om jouw vragen te beantwoorden en er dieper op in te gaan. Na afloop van de les krijg je een replay die je de mogelijkheid biedt om de les opnieuw te doen of op een tijdstip dat jouw beter uitkomt. Tijdens de online live les doen we de les samen met zijn allen. Ik zie en voel jouw achter de lens van de camera en na afloop chatten we nog even om samen als groep onze feedback uit te wisselen. Tegen een zeer toegankelijk tarief, maandelijks opzegbaar doe je met ons mee.

En weet je wat het mooiste is… je voelt je heel snel thuis met alle enthousiaste mensen er omheen. De mensen, die mij tot het idee hebben gebracht om de Yoga dance en Pilates lessen ook online te gaan geven. Zodat meer mensen de sensatie kunnen ervaren van de beoefening ervan.

Groeplessen

Al jaren geef ik als gastdocent groepslessen in Eindhoven en omstreken. Tevens heb ik een eigen groep geweldige mensen die op mijn locatie iedere zondag pilates les volgen. Als gastdocent geef ik verschillende Yoga en Pilates lessen bij de volgende sportclubs: Essink city gym Eindhoven, Splendid Eindhoven, Laan 7 Geldrop, Personal Flow Schijndel. Op zondag ochtend geef ik Pilates les aan mijn eigen groep in Eindhoven, Adolf van Cortenbachstraat 95. Met een 10-rittenkaart volg je de zondag lessen samen met een vaste groep beoefenaars. Jij hoort daar zeker ook bij.

VIP trainingen

Heb je behoefte aan individuele begeleiding, een programma helemaal op jou en jouw doel afgestemd? En wil je mijn volledige aandacht voor jouw training? Dan kies je voor de individuele begeleiding.

Bedrijven kiezen vaak voor een georganiseerde training voor hun medewerkers op een tijdstip dat hen goed uitkomt. Op locatie kunnen op de werkvloer lessen gegeven worden, aangepast aan de behoefte en wensen van de werkgever en deelnemers: mindfulness yoga voor het verminderen van stress, pilates voor het verhogen van het concentratievermogen, Yoga dance voor het verbeteren van de conditie en het verhogen van de verbondenheid met het team .… Alles is mogelijk en bespreekbaar.

Individuele of bedrijfstraining, laat het mij weten en stel gerust al je vragen. Samen vinden er een antwoord en stellen we jouw training op maat samen. Je hebt de keus tussen enkele training of een pakket prijs.