!-- Facebook Pixel Code -->
Over mij

Over lifestyle coach Vanja

Het roer moet om. Je wilt slechte patronen aanpakken en vervangen met gewoontes waar je weer gelukkig van wordt. Streef effectief op dit doel af met pilates en retraites. Als lifestyle coach begeleid ik, Vanja, je naar een gelukkiger leven. Eentje waarbij jouw glimlach weer oprecht is. En stress, ongezond eten en sociale druk jouw dagen niet meer opslokken.

Even rust met Pilates en Yoga

Pilates geeft je de ruimte om gedachten los te laten, je innerlijke balans te vinden en spiergroepen te trainen. Daarom doe ik het al meer dan tien jaar. Eerst bij sportscholen en nu voor mijn eigen groepen. Mijn lessen barsten van de energie, maar geven je ook rust.  Ervaar zelf de kracht van Yoga dance en Pilates en sluit je aan bij de online live lessen.

“Vanja moedigt je op de juiste manier aan en geeft je het gevoel dat je het kan. Nee, ze oordeelt nooit. Ze ondersteunt. Mentaal hielp mij dit om enorme stappen te zetten.” – Edith Jacobs

Retraite als gamechanger

Een retraite is jouw vertrekpunt naar een gelukkiger leven. Als lifestyle coach begeleid je graag op die reis. Ontdek in een warm land, ver van alle stress vandaan hoe je met belemmerende patronen afrekent. Je ervaart de positieve effecten van yoga dance, pilates en stiltewandelingen. Met praatmiddagen leggen we kern van jouw gewoontes bloot. Zie mij als de chaperon van jouw vakantie op zoek naar geluk.

“Vanja is hartelijk en benaderbaar. Als persoon en docent. Ze heeft veel kennis die ze dolgraag met de rest deelt.” – Neeltje Elizabeth, eigenaresse van Neeltje Elizabeth Massage

Lifestyle coach die je begrijpt

Door een reeks tegenslagen in mijn leven was mijn energie compleet verdwenen en verviel ik telkens weer in slechte patronen. Toen ik als sportinstructeur het niet eens kon opbrengen om naar de sportschool te gaan, moest het roer om. Ik zocht naar een reddingsvest en dat werd pilates, yogadance en retraites. De voldoening die het mij gaf en nog altijd geeft, wil ik graag doorgeven. Aan jou. Ik gun het je. Jij jezelf ook?